Ingredients:
1 bol d'arròs integral
Llimona ratllada
1/2 branca de canyela
Panses
Sal marina
Preparació:
Rentarem l'arròs dins l'olla baratant l'aigua dues o tres vegades, l'escorrirem. Afegirem 5 parts d'aigua i el posarem al foc.
Esperarem que comenci a bullir amb el foc fort, quan bulli hi posarem un poc de sal, les panses, la canyella i la llimona. Ho taparem i ho deixarem coure al mínim uns 60 minuts.
Ha de quedar cremós. Si el foc és massa fort no quedarà bé.
Ho servirem amb fruits secs al gust, el podeu endolçar amb un poc de mel o melasses naturals.
És molt important perquè es faci bé la crema no destapar-ho mentre cou?
ResponderEliminarHe fet aquesta recepta i ha necessitat més temps, 60-70min per fer-se bé. Es possible que el motiu hagi estat què l'he destapat mentre estava al foc?
Gràcies
L'olla la pots destapar per revisar la cocció.
ResponderEliminarRevisaré el temps. És important trobar el temps que necessites amb la teua cuina.Perquè cada foc,la quantitat que hagis cuinat, etc., pot fer canviar el temps de cocció.
Gràcies