El que més m'agradaria aconseguir amb el blog és: INSPIRAR-VOS.
Inspirar-vos a cuinar coses bones al paladar i bones per a la salut, que xaleu tant com jo quan cuino!
Salut per a tothom
Si voleu contactar amb mi, el meu correu és: antoniataltavull13@gmail.com
Antònia
Hola Antònia, felicitats pel teu blog, m´agrada moltissím, estar bé per els que no podem assistir en els teus cursos de cuina,pots estar segura que en faré més d´una, està molt ben explicat,només me fà falta saber qualque ingredient que no conec, ja t´ho demanaré, una abraçada desde Palma.
ResponderEliminarHola,
ResponderEliminarM'he emocionat i tot, pel teu comentari. Estic disponible per anar a Palma a fer cursos si sou un grup.En podem xerrar.
En aquests moments estic acabant de preparar el curs de demà.
Moltíssimes gràcies
Bon dia Antònia, ha estat una gran sorpresa descobrir el teu blog, enhorabona. Cou cuineta serà segurament un espai relaxat, tranquil,sense preses i bona salut. M´agrada....
ResponderEliminarMoltes gràcies Joan.
ResponderEliminarTenc molts bons records del teu pas pels meus cursos.
Salut per tots.
Antònia
Moltes gràcies Tonia per la teva ensenyança i per la teva paciència. No saps el que significa per a mi. La meva mare diu que el temps posa les coses al seu lloc i a mi ja m'han posat en el meu i no m'havia pogut tocar cap millor. Gràcies. T'estimo molt
ResponderEliminarGràcies jo també t'estimo molt!!!
ResponderEliminarHoooooolaaaaa! Com estàs Tonieta? Enhorabona mil milions de vegades per tot el què fas i per ser com ets... una meravella de persona que val lo que no està escrit!!! Què sapis que sempre seràs part molt important de sa meua vida i de sa meua experiència: m'has ensenyat molt i he après molt amb i de tu!!! Ets única!!! Gràcies pels dos anys que vam compartir penes i alegries i sempre seràs el meu "pack de dos". Moltes besades i records de part de tots els teus antics alumnes de sa Fundació. T'estimam guapíssima!!!
ResponderEliminarAhhh! i enhorabona també per aquest blog, és meeeeeeeeeeel!! Besadetes
ResponderEliminarMoltes gràcies Sara, per jo també va ser una bona experiència conèixer-vos.
ResponderEliminarEsper que qualque recepta us seveixi per l'escola.
Records a tots i totes.
Una abraçada
Hola Antonia, me llamo Moisés, soy cocinero y vivo en San LLuís, he leído tu artículo en el diario y me ha gustado mucho tu filosofía en la cocina. Me gustaría encaminar mis pasos hacia este tipo de cocina, ya que me atrae mucho más que las tendencias actuales.
ResponderEliminarHe visto que impartes cursos y quisiera saber si son apropiados para profesionales del sector.
Gracias de antemano por tu atención
Te agradecería que me contestaras en menorquín, yo no lo hago, porque tengo muchas faltas de ortografía aún.
Hola Moisés, gràcies pel teu interés, m'emociona que gent del sector d'hosteleria s'interessi pel que faig, per descomptat que pots venir als cursos.
ResponderEliminarLa cuina que jo faig és vàlida per a qualsevol circumstància de la vida.
Si vols em pots escriure al meu correu, antoniataltavull@hotmail.com
Antònia! Estem impacients per noves receptes! Una abraçada molt gran des de Barcelona. Fins divendres!
ResponderEliminarRaquel.
en tenc una molt bona i fàcil avam si la feim i la publicarem!!!
ResponderEliminarHola Antonia,
ResponderEliminarAcabo de encontrar tu blog y me encanta, soy un recién graduado en dietética y he estudiado medicina china también... tu blog realmente me va a ser de gran ayuda y una fuente de inspiración culinaria!! gracias por tu trabajo y compartir tanto, algún día me pondré las pilas y tendré un blog tan completo como el tuyo...
Un saludo desde Barcelona
Hola Rubén,
ResponderEliminarMe alegro que sea útil mi trabajo, la verdad que lo he hecho con cariño, ahora lo tengo un poco parado pero hay bastantes recetas base para el que lo desee.
Salut.
Antonia
M'ENCANTA COU CUINETA !!
ResponderEliminarMoltes gràcies!!!
ResponderEliminar