jueves, 11 de noviembre de 2010

PURÉ DE LLENTIES AMB TONYINA


Ingredients:

1 tassa de llenties vermelles
2 cebes tallades grosses
1 gra d'all
1 tomàtiga madura pelada tallada
1 tira de pebre verd tallat gros
2 pastanagues tallades grosses
1 nap tallat gros
2 penques d'api tallat gros
1 tira d'alga wakame
Julivert
Oli d'oliva
Sal marina
Suc de llimona
Miso (opcional)
1 tall de tonyina fresca tallada a quadros

Preparació:

Dins una cassola courem l'all, la ceba, la tomàtiga i el pebre uns 8 minuts amb un poc d'oli i sal.
A continuació hi afegirem les llenties amb les verdures, l'alga i aigua que ho tapi tot. Ho deixarem coure tapat uns 35 minuts, hi posarem sal i ho deixarem uns 5 minuts més.
Ho pasarem per la batedora, amb el miso.
La tonyina la netejarem amb aigua i li posarem un poc de suc de llimona i sal. Passats uns 10 minuts la farem a la planxa.
Servirem el puré amb els daus de tonyina i julivert picat.

No hay comentarios:

Publicar un comentario