MÉS COSES DEL BLOG

El que més m'agradaria aconseguir amb el blog és: INSPIRAR-VOS.

Inspirar-vos a cuinar coses bones al paladar i bones per a la salut, que xaleu tant com jo quan cuino!

Salut per a tothom


Si voleu contactar amb mi, el meu correu és: antoniataltavull13@gmail.com

Antònia

17 comentarios:

  1. Hola Antònia, felicitats pel teu blog, m´agrada moltissím, estar bé per els que no podem assistir en els teus cursos de cuina,pots estar segura que en faré més d´una, està molt ben explicat,només me fà falta saber qualque ingredient que no conec, ja t´ho demanaré, una abraçada desde Palma.

    ResponderEliminar
  2. Hola,
    M'he emocionat i tot, pel teu comentari. Estic disponible per anar a Palma a fer cursos si sou un grup.En podem xerrar.
    En aquests moments estic acabant de preparar el curs de demà.
    Moltíssimes gràcies

    ResponderEliminar
  3. Bon dia Antònia, ha estat una gran sorpresa descobrir el teu blog, enhorabona. Cou cuineta serà segurament un espai relaxat, tranquil,sense preses i bona salut. M´agrada....

    ResponderEliminar
  4. Moltes gràcies Joan.
    Tenc molts bons records del teu pas pels meus cursos.
    Salut per tots.

    Antònia

    ResponderEliminar
  5. Moltes gràcies Tonia per la teva ensenyança i per la teva paciència. No saps el que significa per a mi. La meva mare diu que el temps posa les coses al seu lloc i a mi ja m'han posat en el meu i no m'havia pogut tocar cap millor. Gràcies. T'estimo molt

    ResponderEliminar
  6. Hoooooolaaaaa! Com estàs Tonieta? Enhorabona mil milions de vegades per tot el què fas i per ser com ets... una meravella de persona que val lo que no està escrit!!! Què sapis que sempre seràs part molt important de sa meua vida i de sa meua experiència: m'has ensenyat molt i he après molt amb i de tu!!! Ets única!!! Gràcies pels dos anys que vam compartir penes i alegries i sempre seràs el meu "pack de dos". Moltes besades i records de part de tots els teus antics alumnes de sa Fundació. T'estimam guapíssima!!!

    ResponderEliminar
  7. Ahhh! i enhorabona també per aquest blog, és meeeeeeeeeeel!! Besadetes

    ResponderEliminar
  8. Moltes gràcies Sara, per jo també va ser una bona experiència conèixer-vos.

    Esper que qualque recepta us seveixi per l'escola.

    Records a tots i totes.

    Una abraçada

    ResponderEliminar
  9. Hola Antonia, me llamo Moisés, soy cocinero y vivo en San LLuís, he leído tu artículo en el diario y me ha gustado mucho tu filosofía en la cocina. Me gustaría encaminar mis pasos hacia este tipo de cocina, ya que me atrae mucho más que las tendencias actuales.
    He visto que impartes cursos y quisiera saber si son apropiados para profesionales del sector.
    Gracias de antemano por tu atención
    Te agradecería que me contestaras en menorquín, yo no lo hago, porque tengo muchas faltas de ortografía aún.

    ResponderEliminar
  10. Hola Moisés, gràcies pel teu interés, m'emociona que gent del sector d'hosteleria s'interessi pel que faig, per descomptat que pots venir als cursos.
    La cuina que jo faig és vàlida per a qualsevol circumstància de la vida.
    Si vols em pots escriure al meu correu, antoniataltavull@hotmail.com

    ResponderEliminar
  11. Antònia! Estem impacients per noves receptes! Una abraçada molt gran des de Barcelona. Fins divendres!

    Raquel.

    ResponderEliminar
  12. en tenc una molt bona i fàcil avam si la feim i la publicarem!!!

    ResponderEliminar
  13. Hola Antonia,

    Acabo de encontrar tu blog y me encanta, soy un recién graduado en dietética y he estudiado medicina china también... tu blog realmente me va a ser de gran ayuda y una fuente de inspiración culinaria!! gracias por tu trabajo y compartir tanto, algún día me pondré las pilas y tendré un blog tan completo como el tuyo...

    Un saludo desde Barcelona

    ResponderEliminar
  14. Hola Rubén,

    Me alegro que sea útil mi trabajo, la verdad que lo he hecho con cariño, ahora lo tengo un poco parado pero hay bastantes recetas base para el que lo desee.
    Salut.

    Antonia

    ResponderEliminar