Ingredients: (per a 6 cassoletes)
Per a la massa:75g de farina d'arròs
25g de farina de castanyes
40g d'oli de coco ecològic
½ culleradeta de bicarbonat
Un poc de sal
2 o 3 cullerades d'aigua mineral
Per a la compota:
4 pomes golden
1 cullerada sopera de panses
Un poc de sal
Un poc de canyella en pols
Ratlladura de llimona
1 cullerada sopera de crema d’ametlles
Per adornar les cassoletes:1 cullerada sopera de panses
Un poc de sal
Un poc de canyella en pols
Ratlladura de llimona
1 cullerada sopera de crema d’ametlles
Melmelada de nabius(arándanos)(Vegetalia en té una de molt bona que no duu sucre)
Coco ratllat
1)Farem una pasta amb els ingredients i forrarem els motlles de silicona.
1) Pelarem i trossejarem les pomes. Les posarem a coure amb un poc d'aigua,les panses, la sal i la canyella uns 10 minuts.
2) Hi afegirem la crema d’ametlles i ho passarem per la batedora.
3)Quan sigui freda omplirem les cassoletes i les courem dins el forn a 180º 30 minuts.
4)Les deixarem refredar abans de treurer-les dels motlles, perquè si les treis calentes es rompen, les adornarem amb melmelada de nabius i coco ratllat.
És un postre deliciós que no duu ni sucre ni gluten.
Bon profit!!!
La massa és del blog “just vegetal”.
Quina bona pinta que fan! Els intetaré fer. Una abraçada des de Barcelona.
ResponderEliminarLes pots fer amb farina integral, les tindràs més bones de fer, la farina sense gluten és més difícil d'emprar, son boníssimes!!!besades
ResponderEliminar