domingo, 10 de abril de 2011

CASSOLETES DE POMA SENSE GLUTEN


Ingredients: (per a 6 cassoletes)
Per a la massa:
75g de farina d'arròs
25g de farina de castanyes
40g d'oli de coco ecològic
½ culleradeta de bicarbonat
Un poc de sal
2 o 3 cullerades d'aigua mineral

Per a la compota:
4 pomes golden
1 cullerada sopera de panses
Un poc de sal
Un poc de canyella en pols
Ratlladura de llimona
1 cullerada sopera de crema d’ametlles
Per adornar les cassoletes:
Melmelada de nabius(arándanos)(Vegetalia en té una de molt bona que no duu sucre)
Coco ratllat

 Preparació de la massa:
1)Farem una pasta amb els ingredients i forrarem els motlles de silicona.

 Preparació de la compota:
1) Pelarem i trossejarem les pomes. Les posarem a coure amb un poc d'aigua,les panses, la sal i la canyella uns 10 minuts.
2) Hi afegirem la crema d’ametlles i ho passarem per la batedora.
3)Quan sigui freda omplirem les cassoletes i les courem dins el forn a 180º 30 minuts.
4)Les deixarem refredar abans de treurer-les dels motlles, perquè si les treis calentes es rompen, les adornarem amb melmelada de nabius i coco ratllat.

És un postre deliciós que no duu ni sucre ni gluten.
Bon profit!!!
La massa és del blog “just vegetal”.

 

2 comentarios:

  1. Quina bona pinta que fan! Els intetaré fer. Una abraçada des de Barcelona.

    ResponderEliminar
  2. Les pots fer amb farina integral, les tindràs més bones de fer, la farina sense gluten és més difícil d'emprar, son boníssimes!!!besades

    ResponderEliminar