miércoles, 6 de abril de 2011

COCA AMB TOMÀTIGA SENSE GLUTEN

Ingredients:(per una base de 26cm)
100g de farina d'arròs integral biològica
50g de farina de mill ( amb el gra de mill la podeu fer a casa amb el molinet de cafè)
150g d'aigua
2 culleradas d'oli d'oliva
3g de llevat "saf-instant"
Un poc de sal
1 tomàtiga madura en 4 trossos
1 gra d'all picat
Julivert picat
Un poc de pebre vermell en pols
Preparació:
1)Mesclarem les farines, l'oli, el llevat, l'aigua, i la sal. Aquesta pasta és molt blana,per fer-la, podem fer servir una batedora o una màquina de pastar.
2)Posarem la mescla dins un moltlle de silicona(o dins un motlle amb paper de forn) la ben repartirem amb una espàtula. L'adornarem amb les tomàtigues i sobre les tomàtigues hi posarem l'all i el julivert. Escamparem un poc de pebre vermell per damunt tota la coca.
3) Ha de tovar dues hores.
4)La courem amb el forn calent 25 minuts a 200º.

Notes:
Aquesta recepta és del blog "just vegetal"d'una recepta de massa de pizza. Al mateix blog trobareu més receptes sense gluten
És una bona recepta per a festes, a Menorca és una coca molt típica.

2 comentarios:

  1. Hola Antònia,acabo de descubrir tu blog a traves de la revista "Ciutadella de franc y estoy encantada,aunque mi cocina es totalmente diferente,me encanta la cocina natural y estoy segura que aprenderé muchísimo con tus recetas.
    Me quedo en tu cocina y entre tus seguidores,decirte que soy de la isla,y es un placer conocer una bloguera más de Menorca si lo deseas quedás invitada a conocer mi cocina.
    Un millón de besos y feliz Domingo.

    ResponderEliminar
  2. Hola Ague, moltissímes gràcies per fer-te seguidora del meu blog, tenim una cosa en comú i és la passió per la cuina.
    Segur que trobaré coses al teu blog que m'inspiraran per fer el meu.
    Una besada.
    Antònia

    ResponderEliminar