Ingredients per a la base del pastís (per a 8 persones):
150g de gra de millSal
2 cullerades soperes de llet de coco (opcional)
1 litre d'aigua
Ingredients per a la mescla:
75g farina de garrova2 cullerades soperes de llet de coco (opcional)
1 litre d'aigua
Ingredients per a la mescla:
50g de ametlles ratllades fines
2 cullerades soperes de panses
3 cullerades soperes de sirop d'agave o mel
Llimona ratllada
1/2 culleradeta de canyella en pols
Coco ratllat per decorar
3 cullerades soperes de sirop d'agave o mel
Llimona ratllada
1/2 culleradeta de canyella en pols
Coco ratllat per decorar
Preparació:
1)Netejarem el mill i el posarem dins una olla amb l'aigua i un poc de sal.Quan comenci a bullir el deixarem amb el foc fort uns 2 minuts. El courem tapat 30 minuts al mínim. Quan estigui ben cremós el passarem per la batedora amb la llet de coco.
2)Hi mesclarem la resta d'ingredients(menys el coco ratllat). Posarem la mescla dins un motlle de silicona o un motlle folrat amb paper vegetal, perquè no s'aferri.Courem la mescla al forn calent uns 30 minuts a 180º.
3)Esperarem que refredi, el treurem del motlle i ja el podem servir adornat amb el coco ratllat.
Queda deliciós!
El farem!!!! Fa molt bona pinta...
ResponderEliminar