miércoles, 8 de mayo de 2013


Magdalenes sense gluten


Ingredients:

150g de gra de fajol “trigo sarraceno”
100g de farina d’ametlles
El suc d’una llimona
1 culleradeta de canyella en pols
Un poc de sal
 2 culleradetes de bicarbonat
2 cullarades de melassa d’arròs
Coco ratllat
½ cullerada sopera d’oli de coco
1 plàtan i xocolata en daus (opcional)
3 pomes ratllades fines
1 got de café de suc de poma

Preparació:

Deixarem el trigo sarraceno en remull tota la nit, tirarem l’aigua i el picarem amb la batedora.
Hi mesclarem la farina d’ametlles
Ratllarem les pomes i ho mesclarem amb la resta d’ingredients, decorarem al gust amb un trocet de xocolata i una rodantxa de plàtan.Aquesta opció jo només la faria servir quan sigui per una festa, les de cada dia les faig sense  xocolata ni plàtan, (les de la foto eren per a una festa d’aniversari)
Posarem la mescla dins motlles de forn, finalment hi posarem una punta d’oli de coco, ho courem 30-35 minuts al forn a 180º.

Aquesta recepta és d’un blog d’una amiga de la Raquel,  he fet alguna variació…

No hay comentarios:

Publicar un comentario