Magdalenes sense
gluten
Ingredients:
150g de gra de fajol
“trigo sarraceno”
100g de farina
d’ametlles
El suc d’una llimona
1 culleradeta de
canyella en pols
Un poc de sal
2 culleradetes de bicarbonat
2 cullarades de melassa
d’arròs
Coco ratllat
½ cullerada sopera
d’oli de coco
1 plàtan i xocolata
en daus (opcional)
3 pomes ratllades
fines
1 got de café de suc
de poma
Preparació:
Deixarem el trigo
sarraceno en remull tota la nit, tirarem l’aigua i el picarem amb la batedora.
Hi mesclarem la
farina d’ametlles
Ratllarem les pomes i
ho mesclarem amb la resta d’ingredients, decorarem al gust amb un trocet de xocolata
i una rodantxa de plàtan.Aquesta opció jo només la faria servir quan sigui per
una festa, les de cada dia les faig sense
xocolata ni plàtan, (les de la foto eren per a una festa d’aniversari)
Posarem la mescla
dins motlles de forn, finalment hi posarem una punta d’oli de coco, ho courem
30-35 minuts al forn a 180º.
Aquesta recepta és
d’un blog d’una amiga de la Raquel, he
fet alguna variació…
No hay comentarios:
Publicar un comentario