viernes, 28 de noviembre de 2014


Coca de poma

Ingredients per a la massa:

3 pomes golden ratllades fines
100g de farina d’ametlles
50g de farina de castanyes
100g de farina d’arròs
2 culleradetes de vinagre  de poma
2 culleradetes de bicarbonat
½ culleradeta de canyella mòlta
2 cullerades  soperes de melassa  d’arròs
250g d’aigua

Per adornar la coca:

1 poma tallada en làmines
1 cullerada petita de flocs d’agar-agar, 1 got petit d’aigua, 1 cullerada sopera de  suc concentrat de poma.

Preparació:

Mesclarem tots els ingredients de la massa. Els posarem dins un moltlle de silicona. A continuació adornarem la coca amb la poma en làmines. La  courem al forn uns 40 minuts a 180º.
Quan estigui cuita posarem a coure l’agar-agar amb l’aigua i el concentrat de poma uns 5 minuts. Finalment ho repartirem per damunt la coca per donar-li lluentor.
No la tragueu del motlle fins que no hagi refredat!!!
És una coca molt fácil de fer i no té gluten.



Aquesta recepta és del blog Just Vegetal a la qual he fet unes modificasions.

No hay comentarios:

Publicar un comentario