domingo, 22 de marzo de 2015

Gomasio amb algues




Ingredients:
Alga nori en flocs
Sèsam torrat
Ametlles torrades

Preparació:
Per una banda torrarem l'alga uns minuts dins una paella, remenant contínuament. Quan barati de color la treuerem. També la podeu provar i si està cruixent ja està cuita.
Moldrem amb una picadora o morter el sèsam i les ametlles.
Ja podem mesclar-ho tot. Les parts són: 2 d'alga, 2 d'ametlles, 5 de sèsam. Si hi voleu posar sal n'hi podeu posar al gust.

L'alga nori té un alt contingut de proteines, viatmines C B i A. És un potent anioxidant.
El sèsam té molt de calci (1 cullerada sopera ve a ser com 1 litre de llet) i ferro, Els greixos insaturats ajuden  elimniar el colestrol.
Les ametlles també contenen calci i greixos saludables.

No hay comentarios:

Publicar un comentario