lunes, 30 de agosto de 2010

SALTEJAT DE PASTANAGUES

Ingredients: (per a dues persones)

6 pastanagues

Oli d'oliva (2 cullarades soperes)

Sal marina
Gingebre fresc ratllat i escorregut

Concentrat de poma líquid, dues cullarades (El trobareu als herbolaris)

Preparació:

Pelarem les pastanagues i les trocejarem a trossos grossos.
(mètode rodat)
Posarem dins una olleta l'oli i les pastanagues amb un poc de sal. Ho saltejarem uns minuts a foc fort.Ho taparem i posarem el foc al mínim.

Les anirem remenant sense destapar la tapa, (amb drap de cuina agafarem la tapadora i remanarem l'olla).
Hem d'evitar que es cremin; han de coure amb el suc que elles van amollant. Les hem de deixar fins que estiguin ben tendres.

Per acabar hi posarem el gingebre i el concentrat de poma, ho deixarem coure sense tapadora uns mintus.


Ja ho podem servir.

4 comentarios:

  1. Fan molt bona pinta! Sembla que te les puguis menjar directament de les fotos. Probaré de fer la recepta i ja t'explicaré.

    Fins aviat.

    ResponderEliminar
  2. Me parece una receta estupenda !!!

    La probare, saludos

    ResponderEliminar