6 pastanagues
Oli d'oliva (2 cullarades soperes)
Sal marina
Gingebre fresc ratllat i escorregut
Concentrat de poma líquid, dues cullarades (El trobareu als herbolaris)
Preparació:
Pelarem les pastanagues i les trocejarem a trossos grossos.
(mètode rodat)
Les anirem remenant sense destapar la tapa, (amb drap de cuina agafarem la tapadora i remanarem l'olla).
Hem d'evitar que es cremin; han de coure amb el suc que elles van amollant. Les hem de deixar fins que estiguin ben tendres.
Per acabar hi posarem el gingebre i el concentrat de poma, ho deixarem coure sense tapadora uns mintus.
Fan molt bona pinta! Sembla que te les puguis menjar directament de les fotos. Probaré de fer la recepta i ja t'explicaré.
ResponderEliminarFins aviat.
besades
ResponderEliminarMe parece una receta estupenda !!!
ResponderEliminarLa probare, saludos
Moltes gràcies...
ResponderEliminar