lunes, 6 de septiembre de 2010

COCA DE POMA

Ingredients:

4 pomes golden

2 cullerades soperes de panses, posades en remull una hora

Un poc de canyella mòlta

Suc concentrat de poma

1 cullerada petita d'agar-agar

1 cullerada sopera de melmelada

la massa:

250 g de farina integral d'espelta o de blat

50 ml d'oli d'oliva

100 ml de suc de taronja

Sal marina

1 cullerada sopera de sèsam

Preparació:

Posarem tots els ingredients de la massa dins un bol amb una punta de sal. Ho pastarem tot junt. Deixarem que reposi.

D'altra banda prepararem les pomes: les pelarem i tallarem a mitges llunes.

Aprimarem la massa amb un rodet i hi col.locarem damunt les pomes, les panses, un poc de canyella, unes gotes d'oli i un poc de suc concentrat de poma.

Ho posarem al forn calent a 180º uns 25 minuts.

Dins un cassola posarem 1/2 gotet d'aigua amb l'agar-agar i la memelada, ho deixarem coure uns 5 minuts fins que l'alga s'hagi fos. Quan la coca estigui cuita li ho posarem per damunt.

Deixarem refredar-la i ja la podem servir.

1 comentario:

  1. Gràcies per la recepta! Just ahir buscava una de pastís de poma. La provaré.

    ResponderEliminar