4 pomes golden
2 cullerades soperes de panses, posades en remull una hora
Un poc de canyella mòlta
Suc concentrat de poma
1 cullerada petita d'agar-agar
1 cullerada sopera de melmelada
la massa:
250 g de farina integral d'espelta o de blat
50 ml d'oli d'oliva
100 ml de suc de taronja
Sal marina
Preparació:
Posarem tots els ingredients de la massa dins un bol amb una punta de sal. Ho pastarem tot junt. Deixarem que reposi.
D'altra banda prepararem les pomes: les pelarem i tallarem a mitges llunes.
Aprimarem la massa amb un rodet i hi col.locarem damunt les pomes, les panses, un poc de canyella, unes gotes d'oli i un poc de suc concentrat de poma.
Ho posarem al forn calent a 180º uns 25 minuts.
Deixarem refredar-la i ja la podem servir.
Gràcies per la recepta! Just ahir buscava una de pastís de poma. La provaré.
ResponderEliminar