1/2 beina de vainilla,oberta pel mig
Ratlladura de llimona
2 cullarades soperes de panses
Sal marina
Preparació:
Netejarem el mill unes quantes vegades amb aigua. El posarem al foc amb 4 tasses d'aigua amb el foc fort, sense tapadora, esperarem que comenci a bullir, li traurem la sabonera que fa amb un colador. Ara hi posarem la resta d'ingredients, el taparem i el deixarem coure al mínim 15 minuts. Amb l'ajuda d'un ganivet rascarem la pols de la beina de vainilla i la incorporarem a la crema.
De banda torrarem pipes de girasol.
Passarem les pipes per aigua ,les posarem dins una paella neta al foc i les anirem remanant contínuament fins que estiguin torrades.
Ja podem servir-ho.
Les pipes que no facem servir les guardarem dins un pot de vidre tapat.
Nota: El mill conté molt cilice,va molt bé per ajudar a tenir ells cabells, les ungles i els ossos forts. No té gluten.
És un bon cereal per a diabètics.
No hay comentarios:
Publicar un comentario