sábado, 4 de septiembre de 2010

GALETES DE CASTANYES SENSE GLUTEN

Ingredients:

1 tassa de castanyes "pilongas", seques

1 c/p de comí

1 tira d'alga kombu

Puré d'ametlles

Ratlladura de pell de taronja

Sal marina

1/2 beina de vainilla, oberta pel mitg

2 cullarades soperes de sèsam

Preparació:

Posarem en remull les castanyes tota la nit. Les posarem a coure tapades d'aigua dins l'olla a pressió,quan comencin a bullir hi posarem l'aga kombu, el comí i la vainilla.Taparem l'olla.

Les courem 45 minuts, deixarem refredar l'olla, la destaparem i hi posarem un poc de sal.

Les tornarem a posar al foc uns minuts amb la mateixa olla, sense tapadora, perquè es begui l'aigua.

Hi afegirem la ratlladura de taronja. Seguidament amb l'ajuda d'un ganivet rascarem la pols aromàtica de la vainilla i la incorporarem a la masa.

Hi posarem una cullerada de postre de puré d'ametlles i ho picarem tot amb la batadora. S'ha de formar una pasta espesa. Finalment afeguirem el sèsam.
Deixarem la pasta a la nevera una hora com a mínim, farem les galetes amb les formes que volguem.

Les courem al forn calent a 180º , de 25 a 30 minuts.

No hay comentarios:

Publicar un comentario