jueves, 11 de noviembre de 2010

VERDURES A "L'ESTIL BRADFORD"


Aquesta recepta és del llibre de Montse Bradford "La nueva cocina energetica"

Ingredients:

2 pastanagues tallades a trossos grossos
1 nap talllat gros
1 carbassó tallat a rodanxes
2 cebes tallades fines
6 xampinyons tallats en 4 trossos
1 gra d'all picat
julivert picat
Salsa de soja
1 cullerada petita de melassa d'arròs
Sal marina
Oli d'oliva

Preparació:

Courem al vapor les pastanagues, el nap i el carbassó amb un poc de sal.
Dins una paella courem l'all i les cebes 15 minuts, destapat, a foc mitjà amb oli i sal. Si veiéssiu que es volen cremar hi podeu afegir un poc d'aigua.Quan la ceba estigui cuita hi afegirem els xampinyons i ho courem uns 5 minuts més.
Per acabar hi afegirem la melassa i un poc de salsa de soja, ho mesclarem bé i ho servirem amb el julivert.

No hay comentarios:

Publicar un comentario