domingo, 26 de diciembre de 2010

SALSA D'AMETLLES

Ingredients:
1/2 tassa d'ametlles torrades, picades dins el morter(o una cullerada sopera de puré d'atmetlles)
1 tomàtiga madura ratllada
1 gra d'all tallat finet
1 cullerada sopera de miso
1 cullerada sopera de vinagre d'arròs
2 cullerades soperes de suc concentrat de poma
Julivert picat
Oli d'oliva
Un poc d'aigua

Preparació:
Courem l'all i la tomàtiga amb unes gotes d'oli dins una paella. Hi mesclarem la resta d'ingredients i ho servirem amb les verdures.

2 comentarios:

  1. Hola Antònia,

    Podries penjar, quan et vagi bé, la salsa de sèsam per acompanyar verdures saltejades tan bona que vaig provar aquests dies? Tinc ganes de tornar-la a tastar...

    Moltes gràcies.
    Una abraçada des de Barcelona.

    ResponderEliminar
  2. Hola Raquel,ja he entrat la salsa de sèsam. Una abraçada.

    ResponderEliminar