lunes, 3 de enero de 2011

FLAM DE POMA


Ingredients:

Per a dues persones
3 o 4 pomes golden
1 cullerada de panses
Sal marina
Ratlladura de llimona
1 cullerada de postre de Kuzu
Aigua
Canyella
1 cullerada petita de crema d'ametlles

Preparació:

Pelarem les pomes i les farem en 4 troços. Les posarem a coure amb un poc d'aigua,la llimona, la sal, un poc de canyella amb pols, i les panses. Ho deixarem coure uns 15 minuts a foc baix, tapat.
Fondrem el kuzu amb un poc d'aigua i l'afegirem a les pomes cuites, ho courem un minut més. Ho traurem del foc i ho passarem per la batedora amb la cullerada de crema d'ametlles.
Ho servirem amb canyella amb pols al gust.
També queda molt bo servir-ho amb unes nous un poc torrades, galetes d'arròs...

Nota:

El kuzu, ens ajuda a regenerar la flora intestinal,a desintoxicar els excesos dels intestins, desinflama els intestins, va bé tant per a la diarrea com per a l'estrenyiment, pels procesos infecciosos, rinitis, sinusitis,etc.
S'ha d'enprar en poques quantitas (una cullerada petita per persona)
És un bon espesant natural.
(Del llibre de Olga Cuevas "El equilibrio a través de la alimentación")

2 comentarios:

  1. M'ha encantat menjar-me aquest flam! Boníssim.

    El recomano a tothom.

    ResponderEliminar
  2. Moltes gràcies, pens que és una bona combinació la poma amb kuzu per equilibar-nos després de les festes.

    Besades

    ResponderEliminar