martes, 4 de enero de 2011

SOPA JULIANA


Ingredients:

1 porro net i tallat finet
1/4 de col verda tallada fina
1 pastanaga tallada a quadrets
1 nap tallat a quadrets
1 penca d'api a quadrets
Un poc de tem fresc o sec
Un tros petit d'alga wakame
1 cullerada petita de miso
Sal marina
Oli d'oliva

Preparació:

Dins una cassola courem uns minuts el porro amb un poc d'oli i sal. Hi afegirem les altres verdures, el tem i l'alga. Ho taparem d'aigua, quan bulli ho posarem al mínim i ho courem uns 10 a 15 minuts, tapat.
Tastarem com està de sal i si fa falta n'hi afegirem un poc deixant-ho uns minuts més al foc perquè es fongui.
Finalment fondrem el miso amb un poc de suc de la sopa i l'hi posarem. Ho servirem amb unes gotes d'oli d'oliva o de sèsam.

No hay comentarios:

Publicar un comentario