viernes, 4 de febrero de 2011

ESTOFAT D'HIVERN


Ingredients:

(Per a dues persones)
1 tassa de cigrons cuits
2 cebes tallades a quadrets
5 fulles de bleda amb el tronxo, tallades
1 nap tallat a quadros
1 pastanaga tallada a quadros
1 tronxo d'api tallat finet
1 petxuga de pollastre tallada en dos trossos amb l'os (si és posible ecològic)
julivert picat
1 cullerada sopera de llet de coco ecològic
Sal marina
Oli d'oliva
Pebre negre mòlt
Tem

Preparació:

Dins una cassola saltejarem les cebes, amb un poc d'oli i sal, uns 10 minuts. Seguidament hi posarem les verdures , menys les bledes,també hi posarem el pollastre, hi ho saltejarem uns minuts. Hi posarem els cigrons, sal, pebre, i el tem.Ho taparem hi ho deixarem coure uns 25 minuts.Tastarem com està de sal, si fa falta n'hi afegirem un poc més, hi posarem les bledes i ho courem uns 5 minuts més.
Per acabar el plat hi posarem la llet de coco i el julivert.

Nota:

La llet de coco és molt interesant per a l'alimentció, té un greix saturat molt saludable. Va molt bé per a les persones que tenen fongs, tant a la pell com vaginals o als budells, regula la temperatura del cos, reforça el sistema inmunitari...
Conque es fa malbé molt ràpidament el millor és que, quan l'ensatem, posar-la dins pots en petites quantitats al congelador i anar-la emprant a poc a poc.

No hay comentarios:

Publicar un comentario