domingo, 6 de marzo de 2011

FIDEUADA SENSE GLUTEN


Ingredients:( per a 4 persones)

1 càntera,neta i sense espines
200g de pasta de quinoa i arròs "oleander"
1 ceba tallada a quadrets
1 all picat
1 tomàtiga ratllada
1 carbassó tallat a quadros
10 mongetes planes tallades
1 penca d'api tallatada fineta
2 flors de coliflor
1 pastanaga tallada a quadros
2 shitaque o xampinynos tallats a làmines
3 carxofes tallades fines
Julivert picat
1 tira d'alga wakame
1/2 cullerada petita de cúrcuma
1 fulla de llor
Oli d'oliva
Sal marina

Preparació:

1)Farem un fumet amb les espines del peix, el cap, una ceba i un poc d'api.
2)Courem l'all i la ceba amb 2 cullerades soperes d'oli i un poc de sal 10 minuts, hi afegirem la tomàtiga i ho courem 3 minuts més.
3) Hi afegierm les verdures, un litre i mig de brou, sal, el llor, l'alga,la cúrcuma,i ho bullirem 10 minuts.
4) Hi posarem la pasta i la courem 10 minuts. Quan faltin 3 minuts per acabar la cocció de la pasta, hi posarem els filets del peix i ho deixarem acabar de coure tot junt.
5)Ho servirem amb julivert.

No hay comentarios:

Publicar un comentario