Estofat
d’azuquis amb pasta
Ingredients:
½ tassa
d’azuquis posats en remull tota la nit (per a dues persones)
1 ceba
tallada a quadrets
2
pastanagues tallades a rodantxes
Sal
Oli d’oliva
Fonoll mòlt
Un trocet
d’alga kombu
Un poc de
cebollino picat o julivert
Pasta, la
que us vengui de gust, jo hi he posat pasta sense gluten
1 gotet
petit de llet de coco
Preparació:
1)Courem els
azuquis dins l’olla a pressió 1 hora amb l’alga kombu.
2)Dins una
olleta posarem a coure la ceba amb un poc d’oli i sal uns 10 minuts.
3)Seguidament
hi afegirem les pastanagues, un poc de sal i un poc d’aigua, ho taparem i les
deixarem coure uns 10 minuts més.
4)Ara hi
posarem els azuquis (amb el seu líquid de la cocció), el fonoll, la llet de
coco i un poc de sal.
5) Ho deixarem
coure un minuts hi afegirem la pasta i la courem el temps necessari .Per acabar
el plat ho servirem amb el cebollino.
Nota: Els
azuquis ens reforcen els ronyons, van molt bé per a la retenció de líquids…
No hay comentarios:
Publicar un comentario