domingo, 30 de octubre de 2011


Estofat d’azuquis amb pasta

Ingredients:
½ tassa d’azuquis posats en remull tota la nit (per a dues persones)
1 ceba tallada a quadrets
2 pastanagues tallades a rodantxes
Sal
Oli d’oliva
Fonoll mòlt
Un trocet d’alga kombu
Un poc de cebollino picat o julivert
Pasta, la que us vengui de gust, jo hi he posat pasta sense gluten
1 gotet petit de llet de coco
Preparació:
1)Courem els azuquis dins l’olla a pressió 1 hora amb l’alga kombu.
2)Dins una olleta posarem a coure la ceba amb un poc d’oli i sal uns 10 minuts.
3)Seguidament hi afegirem les pastanagues, un poc de sal i un poc d’aigua, ho taparem i les deixarem coure uns 10 minuts més.
4)Ara hi posarem els azuquis (amb el seu líquid de la cocció), el fonoll, la llet de coco i un poc de sal.
5) Ho deixarem coure un minuts hi afegirem la pasta i la courem el temps necessari .Per acabar el plat ho servirem amb el cebollino.

Nota: Els azuquis ens reforcen els ronyons, van molt bé per a la retenció de líquids…

No hay comentarios:

Publicar un comentario