miércoles, 11 de enero de 2012

 Pizza sense gluten  ni formatge

Per a dues persones
Ingredients per a la base:
1 got (de cafè) de semola de blat d’indi, “polenta” de cocció ràpida
Tres gots (de cafè) d’aigua
Guarnició:
1 porro tallat finet
6 xampinyons talllats a llàmines
Alfàbrega seca
Tàperes al gust
Sal
Oli d’oliva
Farina d’ametlla
Orenga seca
Salsa de tomàtiga

Preparació:

Farem una salsa de tomàtiga tradicional.

Per fer la base: dins una olleta posarem l’aigua amb un poc de sal i quan bulli hi tirarem la polenta a poc a poc remenant contínuament uns minuts, fins que estigui ben espesa. Ràpidament la col.locarem dins una safata de forn ben aplanada.

Seguidament  courem dins una paella els xampinyons i el porro amb un poc d’oli i sal. Ho saltejarem uns 10 minuts, fins que estigui cuit.
Montarem la pizza: Amb la salsa de tomàtiga, les verdures , les tàperes, la farina d’ametlla, l’orenga i unes gotes d'oli.
Ho gratinarem uns 5 minuts al forn.

No hay comentarios:

Publicar un comentario