miércoles, 15 de febrero de 2012

ARRÒS AMB LLET

Añadir leyenda
Ingredients (per a 3 persones):

1 got (de café) d’arròs integral
2 tasses de llet d’arròs
Sal
Canyella en pols
Ratlladura de llimona
Endulçant natural: melasses, mel …

Preparació:

Netejarem l’arròs, hi  posarem 4 gots d’aigua(de café), un poc de sal.Quan comenci a bullir abaixarem el foc i el courem al mínim de 45 minuts a 1 hora amb l’olla tapada.Ha de quedar cremós,si encara hi ha molta d’aigua el courem un poc més.
Afegirem a l’arròs cuit dues tasses de llet d’arròs, canyella en pols, ratlladura de llimona i l’endulçant al gust. Deixarem que comenci a bullir i el courem uns 5 minuts més remenant de tant en tant perquè no s’aferri. Ja el podem servir.

Aquesta recepta ens aporta sucres naturals d'assimilació lenta.

No hay comentarios:

Publicar un comentario