El paté és del llibre de Montse Bradford “la nueva cocina energética”
Ingredients:
250g de xampinyons tallats fins a llàmines
2 cebes tallades a mitges llunes
1 cullerada de postre de miso
Julivert picat
Sal
Oli d’oliva
Herbes aromàtiques seques (tem,moraduix,alfàbrega) al gust
Preparació:
Courem la ceba uns 10 minuts al mínim amb un poc d’oli i sal.
Hi afegirem els xampinoyns, el miso, les herbes i ho courem tapat 30 minuts, fins que no quedi gens d’aigua.
Ho triturarem i afegirem el julivert.
El servirem amb les verdures
El servirem amb les verdures
Verdures al vapor i bròquil cruixent
Ingredients:
2 pastanagues
2 naps
2 boniatos petits
Sal
Preparació:
Pelarem i trocejarem les verdures i les courem al vapor amb un mica de sal.
Broquil cruixent
Ingredients:
1 flor de bròquil
Preparació:
Posarem al foc una olla petita amb un poc de sal. Quan l’aigua bulli hi tirarem el bròquil, contarem uns 3 minuts i l’escorrerem.
No hay comentarios:
Publicar un comentario