viernes, 3 de febrero de 2012

HAMBURGUESES DE GRA DE FAJOL (trigo sarraceno)

Ingredients: (per a dues persones)

125g de gra de fajol
2 pastanagues ratllades gruixades
3 xampinyons tallats a llàmines fines
2 cebes tallades a quadros
Julivert picat finet
2 cullerades de farina d'ametlla
Pebre negre mòlt
Un poc de cúrcuma
Oli d'oliva
Sal marina
Salsa de soja

Preparació:

Dins una cassola courem la ceba amb un poc d'oli i sal uns 10 minuts.
El gra de fajol el posarem dins un colador, el farem net davall l'aixeta, el torrarem dins una paella sense deixar de remenar i quan veieu que comença a agafar color el treurem.
Quan la ceba estigui cuita hi posarem 250ml d'aigua, el gra de fajol torrat, la pastanaga, els xampinyons, un poc de sal,el pebre i la cúrcuma.Taparem l'olla i quan  comenci a bullir abaixarem el foc; ho courem 25 minuts al mínim fins que no quedi gens d'aigua. Ha de quedar sec. El deixarem refredar un poc, hi afegirem el julivert i la farina d'ametlla. Farem les hamburgueses. Les courem a la planxa. Hi posarem unes gotes de salsa de soja damunt cada hamburguesa.

Nota:
És una recepta molt bona pel fred, i molt barata!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario