jueves, 16 de mayo de 2013


Rubiols de poma sense gluten






Per a la  massa;
1 cullerada sopera de llavors de lli triturades i posades en remull tota la nit  dins ½ got d’aigua
1 cullerada sopera d'oli de coco verge
Un poc de sal
1 culleradeta petita de bicarbonat
1 cullerada sopera de suc de llimona
1 got de cafè de suc de poma
Farina d'arròs i castanyes de Celnat
Preparació:
Mesclarem tots els ingredients humits i després anirem afegint farina fins que quedi una massa que no s'aferra a les mans.

Compota de poma amb crema d'avellanes i kuzu
Ingredients:
3 pomes golden pelades i netes a 4 troços
Un poc de sal
1 cullerada sopera de panses
Canyella en pols
Llimona ratllada
1 culleradeta de kuzu
Una cullerada petita de crema d’avellanes

Preparació:

Posarem les pomes, les panses, la sal, la llimona i uns fons d’aigua al foc i ho courem tapat uns 20 minuts fins que les  pomes estiguin ben cuites, al final fondrem  el kuzu amb un poc d’aigua i l’afegirem a les pomes. Ho courem  un minut. Apagarem el foc, finalment hi posarem la crema  d’avellanes i ho passarem per la batedora. Ho deixarem refredar i farem els rubiols
Ho courem 20-25 minuts al forn a180º. Quan els treguem del forn els pintarem amb oli d’oliva i suc concentrat de poma a parts iguals.
Bon profit!!!

2 comentarios:

  1. hola bon dia , es fa una trobada de blogs de cuina de les balears , no se si ho sabies
    si et fa ganes ens trubam dia 1 de juny . et pas un enllaç http://www.cocinandoconcatman.com/2013/05/encuentro-de-blogs-gastronomicos-de-baleares.html de un dles organitzadors hon trobaras el programa i el preu de inscripció , de toptes maneras en quedo per aquí pero la idea es fer-ne una a Menorca més envant
    una salutacio desde maó
    marga

    ResponderEliminar