Rubiols de poma sense gluten
Per a la massa;
1 cullerada sopera de
llavors de lli triturades i posades en remull tota la nit dins ½ got d’aigua
1 cullerada sopera d'oli de
coco verge
Un poc de sal
1 culleradeta petita de
bicarbonat
1 cullerada sopera de suc de
llimona
1 got de cafè de suc de poma
Farina d'arròs i castanyes
de Celnat
Preparació:
Mesclarem tots els
ingredients humits i després anirem afegint farina fins que quedi una massa que
no s'aferra a les mans.
Compota de poma amb crema
d'avellanes i kuzu
Ingredients:
3 pomes golden pelades i netes a 4 troços
Un poc de sal
1 cullerada sopera de panses
Canyella en pols
Llimona ratllada
1 culleradeta de kuzu
Una cullerada petita de
crema d’avellanes
Preparació:
Posarem les pomes,
les panses, la sal, la llimona i uns fons d’aigua al foc i ho courem tapat uns
20 minuts fins que les pomes estiguin
ben cuites, al final fondrem el kuzu amb
un poc d’aigua i l’afegirem a les pomes. Ho courem un minut. Apagarem el foc, finalment hi posarem
la crema d’avellanes i ho passarem per
la batedora. Ho
deixarem refredar i farem els rubiols
Ho courem
20-25 minuts al forn a180º. Quan els treguem del forn els pintarem amb oli
d’oliva i suc concentrat de poma a parts iguals.
Bon
profit!!!
hola bon dia , es fa una trobada de blogs de cuina de les balears , no se si ho sabies
ResponderEliminarsi et fa ganes ens trubam dia 1 de juny . et pas un enllaç http://www.cocinandoconcatman.com/2013/05/encuentro-de-blogs-gastronomicos-de-baleares.html de un dles organitzadors hon trobaras el programa i el preu de inscripció , de toptes maneras en quedo per aquí pero la idea es fer-ne una a Menorca més envant
una salutacio desde maó
marga
Gràcies Marga ja quederem!!!
ResponderEliminar