martes, 19 de agosto de 2014




Estofat de tofu amb verdures

Ingredients per a 2 persones:

1 bloc de tofu
2 cebes tallades a quadrets
1 porro tallat finet
2 pastanagues tallades a mitges llunes
1 carbassó tallat a mitges llunes
Oli d'oliva
Sal marina
Cúrcuma
Alfàbrega seca
Julivert picat
Salsa de soja
Alga wakame

Preparació:

Fregirem el tofu amb un poc d'oli d'oliva i unes gotes de salsa de soja.
Dins una caçola courem les cebes amb un poc d'oli i sal uns 10 minuts, seguidament hi afegirem la resta de verdures,el tofu, l'alga, els condiments i un fons d'aigua, ho taparem hi ho dixarem coure al mínim uns 25 minuts, fins que les verdures estiguin cuites.Finalment hi afegirem una cullaradeta de salsa de soja, ho deixarem uns minuts més i ho servirem amb julivert picat i arròs integral.

El tofu sempre s'ha de coure, perquè sigui fàcil de digerir.

Bon profit!!!

2 comentarios:

  1. Molt bo!!! Però jo el tofu acostumo a coure'l una mica més, perquè la soja, per a la seva bona digestió, s'ha de menjar cuita, com totes les llegums.

    ResponderEliminar