viernes, 26 de diciembre de 2014

Pa sense gluten

Ingredients:
1 tassa d'arròs integral
1/2 tassa de mill
un poc de sal
3 gots d'aigua

Preparació:

Netejarem els cereals, els posarem a coure dins l'olla a presió amb 3 gots d'aigua, Ho courem 50 minuts al minim. Deixarem que baixi la presió de l'olla, ho destaparem. Mesclarem bé el cereals i farem un rollet amb el cereal encare calent.
Ho deixarem refredar i el tallarem amb un ganivet banyat amb aigua perquè no es rompi.

El podem servir amb paté de cigrons, paté de llenties etc. Aquesta és una versió (de Montse Bradford) molt interesant del pa, ja que és molt fàcil de fer, no va al forn, per la qual cosa és molt més "saludable", ja que no és sec i no té gluten, a més queda deliciós.

El recoman especialment a la gent que pateix ansietat.ja que una de les coses que l'empitxora son els productes de forn, pastes, pa, coques...els cereals integrals ens donen sucre de qualitat per viure amb equlibri.


No hay comentarios:

Publicar un comentario