domingo, 21 de diciembre de 2014

Rollets de quinoa amb col verda

Ingredients:
4 fulles de col verda netes i escaldades 3 minuts
2 gots de cafè de quinoa
4 gots de cafè d'aigua
1 ceba tallada fineta
1 pastanaga a daus
1 cullerada sopera de blat de moro
1 porro tallat finet
Orenga
Sal
Oli d'oliva

Preparació:

Courem la ceba i el porro amb un poc d'oli i sal 10 minuts,a continuacó i afegirem les verdures, un poc de  sal, la quinoa, l'aigua i l'orenga. Deixarem que comenci a bullir amb el foc fort, ho taparem deixant que cogui al minim 25/30 minuts fins que no quedi aigua.
Agafarem les fulles de col i farem els rollets.

Posarem els rollets dins una plata de forn i els condimentarem amb una mescla de:
1 cullerada petita de suc de gingebre,
1 cullerada sopera de salsa de soja
1 cullerada sopera d'aigua
2 cullerades soperes d'oli doliva.
Regarem els rollets amb la mescla,ho taparem amb paper de forn i ho courem al forn 15 minuts a 180º.

El plat l'he acompanyat amb algues iziqui, humus de cigrons, un poc de monyaco al forn i unes verdures bullides 3 minuts (bròquil i pastanaga).

Aquest plat queda molt bé també amb mill o arròs...

Nota: si voleu un plat més festiu, queda deliciós amb gambes!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario