lunes, 16 de febrero de 2015

CUINA SALUDABLE PER A TOTA LA FAMILA


Dia 28 de febrer: TEMA BERENARS prepararem berenars saludables que ens donin energia tot el matí; donarem conceptes d'aliments nous, aliments vius, quina importància tenen i com ens milloren la nostra vida.

Dia 14 de març: Tema dinars, el mateix curs que farem dia 28 teniu dos dies per triar

Dia 28 de març: TEMA DINARS prepararem un menú equilibrat per dinar, com adaptar la cuina saludable i com ens podem organitzar els menus i el temps.

Dia 25 d'abril:, TEMA SOPARS, prepararem un sopar, la importància del que sopem, (i a quina hora), per dormir bé.Com cuinar algues i les seves propietats: antioxidants, depuratives, mantenir el pès adequat...

Monogràfics;

Dia21 de març: pa de llevat mare, bases pizzes etc, com fer un bon llevat mare i com conservar-lo.
Dia 18 d'abril: taller per a celiacs cuina saludable sensa gluten, farem pa i receptes delicioses sense gluten
PREU: cada curs val 30 euros. Les persones que faixin més de dos cursos pagaran 25 euros per curs
S'ha de pagar el curs una setmana abans al nº de la caixa:IBAN/BIC:ES51 2100 0686 -32- 010083 7001

HORARI: de 16,30 a 19,30

Material: dur guinevet, llibreta, boli i devantal. Degustarem el que hem cuinat al final de la classe. Podem dur un taper per si sobren coses poder-les dur a casa

Antònia Taltavull, du més de mitja vida investigant i practicant la cuina saludable, ha estudiat amb diferens mestres i es considera autodidacta, ja que el que ensenya és fruit de la seva pròpia experiència.Va ser diagnosticada com a celíaca, la qual cosa, l'ha diuta a estudiar i experimentar amb receptes adequades per als celíacs.
Per Antònia cuinar és una necessitat i un plaer: “Hem de tornar a cuinar”
Esta casada, és mare de tres fills i té un nét de 20 mesos
Podeu visitar el blog de cuina”Cou Cuineta”


LLOC DEL CURS: HOTEL CASA ALBERTÍ, C/ Isabel II, 9 – MAÓ
TELÈFONS DE CONTACTE: 971 96 11 52 – 608 96 97 90


No hay comentarios:

Publicar un comentario