CUINA
SALUDABLE PER A TOTA LA FAMILA
Dia
28 de febrer: TEMA BERENARS prepararem berenars
saludables que ens donin energia tot el matí; donarem conceptes
d'aliments nous, aliments vius, quina importància tenen i com ens
milloren la nostra vida.
Dia 14 de març: Tema dinars, el mateix curs que farem dia 28 teniu dos dies per triar
Dia 28 de març: TEMA DINARS prepararem un menú equilibrat per dinar, com adaptar la cuina saludable i com ens podem organitzar els menus i el temps.
Dia
25 d'abril:, TEMA
SOPARS, prepararem
un sopar, la importància del que sopem, (i a quina hora), per dormir
bé.Com cuinar algues i
les seves propietats: antioxidants, depuratives, mantenir el pès
adequat...
Monogràfics;
Dia21
de març: pa de llevat mare, bases pizzes etc, com fer un
bon llevat mare i com conservar-lo.
Dia
18 d'abril: taller per a celiacs cuina saludable sensa
gluten, farem pa i receptes delicioses sense gluten
S'ha de pagar el curs una setmana
abans al nº de la caixa:IBAN/BIC:ES51 2100 0686 -32- 010083 7001
HORARI: de 16,30 a
19,30
Material:
dur guinevet, llibreta, boli i devantal. Degustarem el que hem cuinat
al final de la classe. Podem dur un taper per si sobren coses
poder-les dur a casa
Antònia Taltavull, du més de mitja
vida investigant i practicant la cuina saludable, ha estudiat amb
diferens mestres i es considera autodidacta, ja que el que ensenya és
fruit de la seva pròpia experiència.Va ser diagnosticada com a
celíaca, la qual cosa, l'ha diuta a estudiar i experimentar amb
receptes adequades per als celíacs.
Per Antònia cuinar és
una necessitat i un plaer: “Hem de tornar a cuinar”
Esta casada, és mare de tres fills i
té un nét de 20 mesos
Podeu visitar el blog de cuina”Cou
Cuineta”
LLOC
DEL CURS: HOTEL CASA ALBERTÍ, C/ Isabel II, 9 – MAÓ
TELÈFONS
DE CONTACTE: 971 96 11 52 – 608 96 97 90
No hay comentarios:
Publicar un comentario