viernes, 13 de febrero de 2015

Paté de llenties

Ingredients:

1 got de llenties
1 ceba tallada fina
2 pastanagues ratllades
1 tronxo d'api
1 nap ratllat
1 tira d'alga wakame
comí
Sal
Oli d'oliva
1 cullerada de postre de miso d'arròs
1 cullaradeta de cafè de tahin
julivert


Preparació;

Posarem les llenties en remull unes hores.
Tirarem l'aigua i les posarem a coure tapades, amb aigua nova, amb l'alga i el comí, les courem amb l'olla tapada uns 45 minuts .Dins una paella amb un poc d'oli i sal courem la ceba uns 10 minuts. Hi afeguirem les verdures i ho courem tapat uns minuts, a continuació hi afeguirem les llenties cuites, un poc de sal i ho courem uns 15 minuts més ha de quedar espés.( Si hi sobra líquid deixerem la paella destapda perquè s'evepori)
Finalment hi afeguirem el miso i el tahin i ho pasarem per la batedora, ho servirem amb julivert picat, amb pa de llevat mare, galetes de blat de moro, tires de verdures crues etc...

Temps de preparació 15 minuts, coció una hora.

No hay comentarios:

Publicar un comentario