lunes, 9 de marzo de 2015

Craquers de llavors de lli i girasol

Ingredients:

200g de llavors de girasol
100g de lavors de lli
200cc d'aigua
sal
Herbes aromàtiques al gust, orenga, alfabrega, curcuma etc...

Preparació:

Moldrem les llavors dins un molinet de cafè o morter.Mesclarem les llavors, l'aigua, la sal i les herbes.

Agafarem un paper de forn l'untarem amb un poc d'oli i amb un altre paper damunt hi passarem un rodet, (primadora) fins que ens quedi de 1 cm. Treurem el paper de damunt i les tallarem. Ho courem al forn a 120º uns 20 minuts, fins que estuiguin cuits però sense cremar-se.
Hem d'anar molt alerta que no es cremin ja que les llavors cremades son tòxiques.

Uns craquers molt fàcils de fer, sensa gluten.Per menjar amb patés de llenties, de humus..el que volgueu.

La llavor de lli és laxant

4 comentarios:

  1. Segur que estan delicioses i cruixents , aquesta recepta me la guardo per preparar el cap de setmana.
    M'encanta el teu blog, tens unes receptes delicioses i saludables .
    Si et ve de gust visitar el meu blog de ​​pastisseria i vida natural , ja ho saps .
    http://sensepecat.blogspot.com.es/

    ResponderEliminar
  2. Segur que estan delicioses i cruixents , aquesta recepta me la guardo per preparar el cap de setmana.
    M'encanta el teu blog, tens unes receptes delicioses i saludables .
    Si et ve de gust visitar el meu blog de ​​pastisseria i vida natural , ja ho saps .
    http://sensepecat.blogspot.com.es/

    ResponderEliminar
  3. Hola,miraré amb interès el teu blog, moltes gràcies!!!

    ResponderEliminar