jueves, 26 de marzo de 2015

Crema de mill dolç amb algues i tofu



Ingredients:

Per a 2-3 persones

1 ceba tallada a miges llunes
1 porro tallat
1 pastanaga tallada
1/2 tassa de mill dolç,el farem net amb aigua dins un colador
Miso blanc
Sal
Oli d'oliva o crema de coco
Cúrcuma
Algues iziqui cuites
2-3 tires de tofu fumat a la planxa
1 troç d'alga wakame

Preparació:

Courem la ceba dins uns olla amb un fons d'aigua, destapada 10 minuts. A continuació hi posarem les verdures , el mill, la sal, l'alga, la cúrcuma i ho taparem d'aigua. Quan comenci a bullir ho taparem hi ho deixarem coure al mínim 30 minuts. Si veim que falta aigua ni afegirem. Quan estigui cuit hi posarem la crema de coco 1-2 cullarades. finalment ho passarem per la batedora . Farem el tofu a la planxa hi ho servirem amb les algues.

El mill dolç regula el sucre de la sang. les algues ens aporten calci i ferro i minerals i el tofu les proteines. Recomano aquesta recepta a la gent que vol reduir el sucre a la seva dieta, és molt saciant.
El mill dolç el trobareu als herbolaris És pot fer amb mill normal. No té gluten.

No hay comentarios:

Publicar un comentario