sábado, 6 de junio de 2015


Suc de pastanaga, llet d'ametlles i crema d'arròs per berenar.






Suc de pastanaga amb l'extractor, deliciós per aquesta època de calor!!!

Molt recomanble pel matí

L'extractor ens treu els sucs de fruites i verdures sensa escalfar els aliments, el que fa que conservin totes les seves propietats de vitamines i minerals, amb les sobres podem preparar galetes i pastissos deliciosos.



Les llets vegetals del mercat no son comparables amb les fetes a casa amb l'extractor,ja que, les fetes a casa son aliments "vius" i a més sensa cap oli ni sucre afeguit, per descomptat queden delicioses!!!


 LLet d'amelles. Amb l'extractor podem fer a casa una deliciosa llet d'ametlles sensa gluten, ni sucre, per a tota la familia.

Ingredients:
100g d'ametlles
1/2 litre d'aigua mineral

Preparació:

Deixarem en remull les ametlles tota la nit a la nevera, al matí pasarem les ametlles i l'aigua per l'extractor, posarem a bullir la llet uns 7-8 minuts i ja la podem servir, la podem emprar per les cremes de cereals del matí o per beure, al estiu una excelent beguda nutritiva i refrescant.

Crema d'arròs amb llet d'ametlles pel matí

Ingredients:

1 got d'arròs integral
6-7 gots d'aigua mineral
sal

Preparació:

 Rentarem l'arròs unes quantes vegades, fins que l'aigua surti neta. Posarem a coure dins l'olla a presió l'arròs, la sal i l'aigua ho taparem i quan la vàlvula estigui dalt ho baixarem al mínim i ho courem 1 hora, quan baixi la presió destaparem l'olla i hi afeguirem la llet, una mica de canyella, un endulçant al gust, sucre de coco, melaza, mel, el que necessiteu, la podem servir amb pipes de carbassa i alga nori.

Bon profit!!!

Excelent recepta per berenar tant per fiets com adults.


 Crema d'arròs

3 comentarios:

  1. Mmmm hauria de tornar a fer servir la màquina de fer llets vegetals. La veritat que la de soja quedava molt bona!!!

    ResponderEliminar
  2. Fa una setmana que el tenc, estic encantada, sa llet d'ametlles queda deliciosa!!!

    ResponderEliminar