lunes, 6 de noviembre de 2017







Arròs amb verdures, algues i sèpia

Ingredients:
200g d’arròs integral de gra llarg
1 sèpia neta i trocejada
50g d’algues espagueti de mar
1 gra  d’all tallat finet
½ pebre verd tallat a quadros petits
1 tomàtiga madura ratllada
1 ceba tallada a quadrets
2 xitaque
6 xampinyons tallats fins
½ col romescu tallada a floretes
1 pastanaga tallada a quadrets
1 pebre vermell torrat i pelat
100g de mongeta verda tallada
julivert picat
Cúrcuma
Oli d’oliva
Salsa de soja

Fumet de peix:
1 ceba
1 tomàtiga
Julivert
Cap i espines de peix
½ culleradeta de vinagre de poma

Preparació:
Posarem tots els ingredients del fumet dins una olla amb aigua i ho courem uns 20 minuts.
 

Cocció de l’arròs
 Dins una olla posarem 400 ml de fumet a bullir amb sal i cúrcuma, quant bulli i afegirem l’arròs que ahurem fet net. Deixarem que cogui uns 40 minuts al mínim i tapat.
 

Cocció de les algues

Deixarem en remull les algues 20 minuts, a continuación, les posarem a coure amb un poc
d’aigua  nova uns 20 minuts, al final hi afegirem un poc de salsa de soja.


Preparació de les verdures i la sèpia

 Sofregirem uns minuts l’all, a continuació hi posarem la ceba i la courem uns 10 minuts, seguidament la tomàtiga. Quant el sofregit estigui cuit hi posarem les verdures i la sèpia i ho courem uns 15 minuts.

Finalment mesclarem les verdures, l’arròs i les algues; ho servirem amb julivert picat.
Ho acompanyarem  amb una  ensalada!!!

Bon profit!!!

 

 

 

No hay comentarios:

Publicar un comentario