jueves, 23 de septiembre de 2010

ARRÒS A L'ESTIL XINÈS


Ingredients:

2 porros tallats a quadros
1/2 col verda,sense tronxos, tallada juliana
1 pastanaga tallada juliana
2 xampinyons tallats a làmines
1/2 paquet de tofu fumat tallat a quadrets
Alga dulce remullada i escorreguda
Pipes de carbassa
Julivert picat
Oli d'oliva
Sal marina
Salsa de soja

Preparació:
Courem l'arròs com està explicat a la recepta "cocció de l'arròs integral" de dia 14 de setembre.
Posarem dues cullerades soperes d'oli dins una cassola i saltejarem els porros amb un poc de sal.
Passats uns minuts afegirem les altres verdures i ho saltejarem sense deixar de remenar a foc fort. Passats uns 10 minuts, baixarem el foc i hi afegirem l'alga, un poc de salsa de soja i l'arròs. Ho mesclarem bé. Apagarem el foc i per acabar el plat l'adornarem amb el julivert i les pipes de carbassa.

Com torrar les pipes de carbassa:

Posarem les pipes dins un colador i les pasarem d'aigua; les posarem dins una paella i, remenant contínuament, les anirem torrant. Quan les tinguem torrades les deixarem refredar dins un plat i ja les podem servir; les que quedin les podem guardar dins un pot de vidre.
Si les voleu salar posau-les unes gotes de salsa de soja quan encara estan calentes.

No hay comentarios:

Publicar un comentario