lunes, 27 de septiembre de 2010

PURÉ DE CIGRONS

Ingredients:

1 tassa de cigrons cuits
2 cebes
2 pastanagues
1 tomàtiga madura
1 tros petit de pebre verd
2 tronxos d'api
Julivert picat
1 nap
1 tira d'alga kombu
Oli d'oliva
Sal marina
Miso
Herbes aromàtiques al gust: farigola, comí...

Preparació:

Posarem el cigrons en remull tota la nit. Els posarem a coure dins l'olla a pressió amb la tira d'alga kombu una hora.(si no teniu olla a pressió els haureu de coure dues o tres hores segons el tipus de cigró).
Posarem dins una olla la ceba tallada fina amb un poc d'oli i un poc de sal, la deixarem coure uns minuts i hi afegirem el pebre i la tomàtiga. Ho courem uns 5 minuts més. Hi posarem la resta de verdures i els cigrons amb el suc de la seva cocció, les herbes aromàtiques i un poc de sal. Ho taparem i ho deixarem coure uns 20 minuts fins que les verdures estiguin cuites.

Ho pasarem tot per la batadora amb una cullerada petita de miso i ho servirem amb el julivert picat i uns trossos de pa fregit.

No hay comentarios:

Publicar un comentario