miércoles, 8 de septiembre de 2010

CREMA DE CARBASSA


Ingredients:

3 cebes tallades a mitges llunes

1 tros de carbassa

Sal marina

Oli d'oliva

1 fulla de llor

1/2 branca de canyella

Courem les cebes amb un poc d'oli i un poc de sal uns 15 minuts.(Si veim que es volen cremar hi posarem un poc d'aigua).Quan la ceba estigui cuita, afegirem la carbassa, el llor i la canyella. Hi posarem aigua  fins a la meitat de les verdures. Ha de coure uns 25 minuts. Finalment treurem el llor i la canyella i ho pasarem per la batedora.

Nota: aquesta crema queda dolça, si voleu podeu afegir-hi sal al vostre gust.

2 comentarios:

  1. estan molt be aquestes cremes i amb aquestes espècies duen tenir un gust bonissim, m'hauré d'animar i provar-les

    ResponderEliminar
  2. Per favor si les fas digue'm si t'han agradat!!!
    Gràcies

    ResponderEliminar