Páginas"Cus maquineta"
miércoles, 8 de septiembre de 2010
CREMA DE CARBASSA
Ingredients:
3 cebes tallades a mitges llunes
1 tros de carbassa
Sal marina
Oli d'oliva
1 fulla de llor
1/2 branca de canyella
Courem les cebes amb un poc d'oli i un poc de sal uns 15 minuts.(Si veim que es volen cremar hi posarem un poc d'aigua).Quan la ceba estigui cuita, afegirem la carbassa, el llor i la canyella. Hi posarem aigua fins a la meitat de les verdures. Ha de coure uns 25 minuts. Finalment treurem el llor i la canyella i ho pasarem per la batedora.
Nota: aquesta crema queda dolça, si voleu podeu afegir-hi sal al vostre gust.
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
estan molt be aquestes cremes i amb aquestes espècies duen tenir un gust bonissim, m'hauré d'animar i provar-les
ResponderEliminarPer favor si les fas digue'm si t'han agradat!!!
ResponderEliminarGràcies