jueves, 9 de septiembre de 2010

HAMBURGUESES DE CIGRONS

Ingredients:


1 bol de cigrons cuits

1 gra d'all picat

1 ceba tallada a quadrets

1 pastanaga ratllada grossa

Julivert picat

Salsa de soja

Comí mòlt

Oli d'oliva

Una cullerada sopera de farina d'arròs

Preparació:

Picarem els cigrons dins un morter.

Posarem una paella al foc amb un poc d'oli, l'all i la ceba; passats uns 8 a 10 minuts hi afegirem la pastanaga. Deixarem que cogui uns 10 minuts més.

Mesclarem tots els ingredients amb un poc de salsa de soja. Farem les hamburgueses.

Per acabar posarem una mica d'oli dins una paella i les farem a la planxa.

Als nens els agraden molt amb salsa de tomàtiga.

6 comentarios:

  1. Que hi podem posar en comptes de comí? No en tenim...

    Gràcies.

    ResponderEliminar
  2. el comí,li posam per evitar els gasos, però qualsevol herba aromàtica va bé.

    ResponderEliminar
  3. Les hem fet i estan boníssimes!!

    Nosaltres també li hem afegit xampinyons que teníem alguns per la nevera i en comptes de comí que no en teneim ho hem fet amb albahaca...

    La repetirem aviat!

    ResponderEliminar
  4. Estic contenta que hagin sortit bé.

    Endavant amb la creativitat!

    ResponderEliminar
  5. GUAPÍSIMA,recepta que te dirè com m'ha anat pq sa fieta no vol menjar lleguns axi que a casa faren aquesta delicia.bsss

    ResponderEliminar