1 got petit de quinoa
Unes quantes mongetes verdes tallades
1 pastanaga tallada a quadrets
1/2 pebre vermell torrat, net i tallat a tires
Olives
Lletuga
Remolatxa ratllada
Unes quantes mongetes verdes tallades
1 pastanaga tallada a quadrets
1/2 pebre vermell torrat, net i tallat a tires
Olives
Lletuga
Remolatxa ratllada
1 cullerada sopera de vinagre d'arròs
2 cullerades soperes de concentrat de poma
1 cullerada de postre de miso d'arròs
3 cullerades soperes d'aigua
Preparació:
Netejarem la quinoa i la posarem a coure dins una olleta amb el doble d'aigua i una punta de sal uns 10 minuts,fins que no quedi gens d'aigua.
Posarem un poc d'aigua dins una olla amb una punta de sal, quan bulli hi tirarem la pastanaga i les mongetes, les courem amb l'olla destapada 5 minuts. Les treurem de l'aigua les deixarem dins un plat fins que siguin fredes.
Mesclarem la quinoa i les verdures. Adornarem el plat amb el pebre, les olives i la lletuga.
Preparació de la salsa:
Picarem les nous i ho mesclarem tot. Ho servirem amb l'ensalada.
La quinoa és un cereal sense gluten.
No hay comentarios:
Publicar un comentario