jueves, 30 de septiembre de 2010

ESPAGUETIS AMB VERDURES


Ingredients:

2 porros tallats finets
1 gra d'all tallat petit
2 patanagues tallades tipus juliana
1 bròquil pelat i tallat en flors petites, el tronxo també l'hi posarem pelat i tallat
Unes quantes mongetes verdes tallades
4 xampinyons tallats en 4 trossos
Julivet picat
100g d'espaguetis integrals. Els celiacs podeu fer-ho amb pasta de blat de moro o d'arròs
Sal marina
Salsa de soja
1 cullerada sopera d'olives negres sense pinyol
Unes gotes de suc de gingebre.

Preparació:
Posarem una olla al foc amb aigua i un poc de sal, quan bulli hi tirarem les pastanagues,el bròquil i les mongetes. Ho deixarem bullir 3 minuts sense tapadora, ho treurem i ho passarem per aigua freda.
Bullirem la pasta.La colarem i la passarem per aigua freda,la deixarem al colador fins el moment d'acabar el plat.
Dins una cassola ampla sofreguirem amb 3 cullerades d'oli l'all, hi afegirem els porros i els xampinyons amb un poc de sal i ho courem uns 6-8 minuts, a continuació hi afegirem les verdures i ho saltejarem uns minuts. Apagarem el foc. Seguidament hi afegirem la pasta, unes gotes de gingebre, unes gotes de salsa de soja i les olives.
Per acabar el plat hi posarem el julivert picat.

No hay comentarios:

Publicar un comentario