miércoles, 29 de septiembre de 2010

PURÉ DE MILL AMB VERDURES

Ingredients:

2 cebes tallades fines
2 tronxos d'api tallats a quadrets
2 pastanagues tallades a rodanxes
1 got petit de mill
4 gotets de brou de peix (opcional) o aigua
Oli d'oliva
Sal marina
Alfàbrega seca
Julivert picat
1 cullerada sopera de miso blanc ( si no en teniu podeu posar-hi un poc de sal)

Preparació del brou:
1 ceba
Caps de peix i espines
Herbes aromàtiques al gust (farigola,llor...)
1 tira d'alga wakame
Ho posarem tot a bullir uns 20 minuts.

Preparació del puré:
Sofregirem les cebes amb un poc d'oli i un poc de sal uns 10 minuts.
Afegirem la resta d'ingredients (menys el miso) i ho posarem a bullir, quan comenci a bullir posarem el foc al mínim i ho deixarem coure tapat uns 20 mintus.
Hi afegirem la cullerada de miso i ho passarem per la batedora.
Ho servirem amb el julivert.

No hay comentarios:

Publicar un comentario