domingo, 3 de octubre de 2010

SOPA DE MISO

Ingredients:

1 ceba
1 pastanaga
1 shitake (opcional)
1 tros de col verda i lombarda
1 tira d'alga wakame
Daus de tofu
Miso d'arròs (genmai miso)

Preparació:
Posarem a bullir les verdures uns 15 minuts. Les colarem, ho tornarem a posar al foc i ho courem 5 minuts amb els daus de tofu. Agafarem un poc del suc i hi fondrem el miso, una cullerada de cafè per persona. Ho mesclarem amb la sopa i li deixarem uns 2 minuts. Apagarem el foc i hi posarem l'alga trocejada.
Ho servirem.

El miso té moltes propietats medicinals, ens aporta ferments digestius, és antioxidant, alcalinitzant, ajuda a digerir millor els aliments com els greixos,etc...
N'hi ha de diferents tipus, jo faig servir el d'arròs (genmai miso).

Nota: el miso d'arròs blanc (shiro miso) té una fermentació més curta, el feim servir per salses, patés, etc...

No hay comentarios:

Publicar un comentario