martes, 5 de octubre de 2010

ARRÒS A LA CASSOLA


Ingredients:
1 tassa d'arròs integral de gra llarg
1 sípia neta i tallada a quadros
4 carxofes pelades i les hi posarem un poc de suc de llimona per damunt
Un punyat de mongetes verdes tallades a trossos
1 pastanaga
2 flors de coliflor
4 xampinyons tallats a llàmines
Julivert picat
1 pebre vermell torrat, pelat i net
Safrà
Oli d'oliva
Sal marina

Pel sofregit:
2 cebes tallades a quadros
2 grans d'all
1/2 pebre verd tallat a quadros
2 tomàtigues madures ratllades

Preparació.
Rentarem l'arròs amb aigua unes quantes vegades i el posarem a coure amb el doble d'aigua. Quan comenci a bullir hi afegirem un poc de sal i un poc de safrà. Ho taparem i ho deixarem coure uns 45 minuts, fins que no quedi aigua.
Farem el sofregit de la manera tradicional amb dues culleradas d'oli i un poc de sal.Quan el sofregit estigui cuit hi posarem les verdures, un poc de sal i ho taparem. Ho deixarem coure uns 15 mints fins que les verdures estiguin cuites.
Mesclarem l'arròs ja cuit amb les verdures, hi posarem un poc més de sal i ho courem uns 5 minuts. Adornarem el plat amb el pebre vermell i el julivert.
 

No hay comentarios:

Publicar un comentario