jueves, 7 de octubre de 2010

ENSALADA CRUIXENT AMB SALSA DE MISO


Ingredients:
2 pastanagues
1 flor de bròquil grossa o 2 de petites

Preparació:
Tallarem el bròquil en flors i pelarem els tronxos, tallarem les pastanagues en rodanxes. Posarem una olla amb aigua al foc i un poc de sal, quan l'aigua bulli hi tirarem les verdures i les courem sense tapadora 2 minuts. Les escorrerem hi servirem amb la salsa.

La salsa:
1/2 tassa d'ametlles torrades, picades dins el morter(o una cullerada sopera de puré d'atmetlles)
1 tomàtiga madura ratllada
1 gra d'all tallat finet
1 cullerada sopera de miso
1 cullerada sopera de vinagre d'arròs
2 cullerades soperes de suc concentrat de poma
Julivert picat
Oli d'oliva
Un poc d'aigua
Courem l'all i la tomàtiga amb unes gotes d'oli dins una paella. Hi mesclarem la resta d'ingredients i ho servirem amb les verdures.

No hay comentarios:

Publicar un comentario