viernes, 22 de octubre de 2010

COCA DE MILL


Ingredients per la base:

1 tassa de mill
2 cebes tallades a quadrets
1 fulla de llor
Sal marina
Oli d'oliva

Posarem una cassola al foc amb un poc d'oli hi i courem la ceba, uns 10 minuts, amb un poc de sal. Hi afegirem el mill, el llor i tres tasses d'aigua. Ho deixarem amb el foc fort fins que comenci a bullir, hi afegirem un poc de sal, ho taparem i ho courem al mínim uns 15 minuts fins que no quedi aigua.
Ho traurem de la cassola i ho posarem dins una safata de forn, l'aplanarem per formar la base de la coca.

Ingredients per el farcit:


2 porros tallats fins
1 pastanaga ratllada gruixada
5 xampinyons laminats
3 flors de bròquil
2 cullerades de blat de moro (opcional)
Salsa de tomàtiga casera
Farina d'ametlles
Salsa de soja
Orenga
1 cullerada de tàperes

Preparació:


Posarem una paella al foc amb un poc d'oli amb les verdures i un poc de sal, ho saltejarem uns mínuts, hi afegirem un poc d'aigua i unes gotes de salsa de soja, ho taparem i ho deixarem coure uns 10 mínuts, fins que les verdures estiguin cuites.
Damunt el mill hi posarem un poc de salsa de tomàtiga i les verdures amb les tàperes. Ho adornarem amb la farina d'ametlles, un poc d'orenga i unes gotes d'oli.
Ho gratinarem al forn uns mínuts.
Ja ho podem servir.

No hay comentarios:

Publicar un comentario