martes, 2 de noviembre de 2010

SUSHI (ROTLLETS D'ARRÒS)


Ingredients: (per a dues persones)

1 tassa petita d'arròs integral de gra rodó
3 fulles d'alga nori
1 pastanaga tallada a tires cuita al vapor
1 pebre vermell torrat, pelat i net
Dues làmines de salmó fumat, o tofu fumat

Condiments:

1/2 cullerada petita de puré d'umebosi
1 cullerada petita de suc de gingebre
2 cullerades petites de melassa d'arròs
1 cullerada petita de puré d'ametlles

Preparació:

Courem l'arròs amb la recepta base del dia 14 de setembre "la cocció de l'arròs integral".
Quan el tinguem cuit hi posarem els condiments i els hi mesclarem bé. Ho deixarem refredar una mica i farem els rotllets.
Torrarem un poc les algues al foc directament, seguidament posarem una alga damunt una esterilla per ajudar-nos a fer els rotllets.
Hi posarem l'arròs per damunt i al mig hi posarem les verdures i el salmó. Banyarem les voreres de l'alga perque s'aferri,els enrrotllarem amb l'ajuda de l'esterilla, els deixarem refredar i els tallarem amb un ganitvet humit.
Ja els podem servir.

No hay comentarios:

Publicar un comentario