domingo, 17 de octubre de 2010

SALTEJAT RÀPID DE PASTANAGUES AMB FULLES DE NAP


Ingredients.

2 pastanagues
Oli d'oliva
Sal marina
1 cullerada petita de melassa d'arròs
1 cullerada petita de gingebre ratllat i escorregut

Preparació:

Tallarem les pastanagues a tires fines. Posarem una olla amb aigua i un poc de sal al foc i quan bulli hi tirarem les pastanagues, les escaldarem uns 2 minuts, les escorrerem i les passarem per aigua freda.
Dins una paella posarem una cullerada d'oli i hi saltejarem les pastanagues ràpidament amb el foc fort uns 5 minuts, sense deixar de remenar. Hi afegirem la melassa i el gingebre i ho courem uns mínuts més.

Fulles de naps i raveguins escaldats

Les fulles de 2 naps, netes i trocejades a trossos grossos
2 raveguins tallats a rodanxes

Posarem al foc aigua i sal, quan bulli hi tirarem les fulles de nap, les hi deixarem uns 3 minuts; a continuació hi escaldarem els raveguins un mínut. Ho posarem dins un colador i ho passarem per aigua freda.
Ho servirem amb les pastanagues.

No hay comentarios:

Publicar un comentario